Çin Daimi İkametgâh Vizesi (D Tipi Vize

Çin Daimi İkametgâh Vizesi Başvurusu

          D tipi Çin vizesi, Çin Halk Cumhuriyeti’nde kalıcı olarak oturmak isteyen şahıslara verilen vizedir.

          D tipi vize başvurularında başvuran kişinin, Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı tarafından verilen  ” Yabancılar Daimi İkamet Statüsü Onay Forumu’nun aslını yetkili mercilere sunması gerekmektedir.

Çin D Tipi Daimi İkamet Vizesi için Gerekli Belgeler:

  • Pasaport : Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  • Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kâğıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yan sütundaki fotoğraf boyutları yazısını tıklayınız.
  • Yabancılar Daimi İkamet Satüsü Onay Formu